Presenteras i samarbete med FilmSmak.se

Lyxa till det som stjärnorna på slottet
2016-02-01
Många är vi som sitter och tittar på Stjärnorna på slottet, Så mycket bättre, eller något annat kändistätt program där våra största nöjesprofiler samlas och gör aktiviteter, äter gott och skrattar

och sjunger på något lyxigt slott, flott spaanläggning eller någon gammal anrik herrgård.

Det ser så oerhört trevligt ut och tv-programmen brukar förmedla den gemytliga stämningen genom rutan, rakt ut i vardagsrummen. Det är många som känner att de nästan sitter med vid borden och kan lukta på maten, känna doften av vinet. Visst vore det väl trevligt att vara med där?

De goda nyheterna är att det inte är särskilt svårt att ordna en liknande upplevelse på egen hand.

Boka spa Göteborg nu direkt. Visst, kända sångare och skådespelare kanske inte alla har i telefonboken och kan ringa in som en tv-producent. Så länge du inte känner typ Micael Bindefeldt (eller är Micael Bindefeldt).

Det absolut bästa sättet är att samla ihop ett gäng och åka till något trevligt ställe. Och vad är väl trevligare än ett spa? Där får du lyxig, avslappnande behandling samtidigt som personalen behandlar

dig som en kunglighet. Miljön är ofta bländande vacker och naturskön i äkta herrgårdsmiljö, och maten och vinet utsökt vid middagsbordet. Precis som det ser ut på teve!

Du och dina vänner (för du försökte väl inte ringa Stockholms alla C-kändisar med hjälp av Gula sidorna?!) hinner med massor av aktiviteter och kan samtidigt koppla av och bli uppassade. Efter en lång dag av inpackningar och massagebehandlingar sitter ni lite lagom avslappnade och avnjuter en
trerättersmiddag medan vinet flödar, och lång väg hörs skratten och de glada tillropen.

Ett annat bra sätt att få till det så där mysigt som på TV är att hyra en egen stuga eller liknande i anslutning till en spaanläggning. En stor anledning till att tv-programmen är så trevliga är att kändisarna under en kort men intensiv tidsperiod lever tätt inpå varandra. Det gör att de till slut tvingas komma förbi de ytliga samtalen efter ett tag när ämnena blivit urvattnade och istället verkligen går på djupet, kommer varandra in på skinnet.

Du och dina vänner har säkert den relationen att ni kan prata om mer personliga saker enkelt, men när alla är upptagna med sitt på varsitt håll är det lätt att samtalen kretsar kring jobb, politik eller annat käbbel. Att bo ihop tight gör att tiden för kallprat snabbt löper ut och att de riktiga – och roliga – samtalen kan ta sin början.
The Lion Guard. Return of the Roar uppföljaren till Lejonkungen
2016-02-01
Berättelserna om Lejonkungen fortsätter med filmen "The Lion Guard: Return of the Roar".

Filmen hade premiär på Disney Channel söndag 22 november 2015 och kommer på Svenska 2016.

Filmen följer Simbas och Nalas andra unge, Kion, när han antar rollen som ledare för Lejonvakterna, en grupp med uppgift att bevara Pride Lands. Filmen är en föregångare till tv-serien "The Lion Guard" som har premiär i början av 2016 på Disney Channels och Disney Junior kanaler runt om i världen.

The Lion Guard: Return of the Roar följer Kion och medlemmarna i Lejonvakterna. Under hela filmen och serien kommer olika unga djur lära sig att utnyttja alla sina unika förmågor för att lösa problem och utföra uppgifter för att upprätthålla balansen i riket.
James Earl Jones och Ernie Sabella har kvar sina roller från Lejonkungen som Mufasa och Pumbaa, tillsammans med Rob Lowe ("The Grinder") som Simba och Gabrielle Union som Nala och Max Charles som Kion. Joshua Rush gestaltar Kions bästa vän, Bunga och Atticus Shaffer som Ono. Diamond White ger röst åt Fuli, en självsäker gepard och Dusan Brown åt flodhästen Beshte.


Ford Riley ("Specialagent Oso") utvecklade filmen och serien och är producent. Howy Parkins är regissör, Christopher Willis kompositören och Beau Black singer / songwriter. Författaren och swahiliexperten Sarah Mirza är språkliga och kulturella rådgivare.
Hugh Grant sambo med Anna Eberstein
2016-02-01
Hugh Grant, 54 och Anna Eberstein, 36 fick den 16/12 2015 sitt andra gemensamma barn. Det blev en flicka och allt gick bra, även om födseln skedde tidigare än beräknat då barnet var beräknat till januari 2016 enligt http://www.gossipzine.se

Hugh Grant blir i och med nedkomsten fyrabarnspappa. Mor till de andra två barnen är Tinglan Hong, 34.

Under loppet av 15 månader blev Hugh nämligen far till tre barn, med två olika kvinnor.

Med Kinesiska Tinglan Hong, 34, fick han dottern Tabitha Xaio, 3, med. Därefter kom sonen Otto, 2, vars mamma är svenska Anna.
Tre månader senare var det dags igen då Tinglan födde sonen Felix Chang, 2. Men Hugh bodde aldrig ihop med Tinglan och fram till nu har det varit en liknande relation med Anna.

Hugh och Anna har tidigare inte officiellt varit sambos. T.ex. flyttade hon aldrig in i hans lyxiga hem i London. Istället köpte Hugh en våning till henne alldeles i närheten av hans.

Men nu har relationen förändrats. Hugh och Anna har umgåtts intensivt, firat midsommar tillsammans och besökt Sverige flera gånger. De har även besökt Annas föräldrar Susanne Eberstein och maken Tord i deras lanställe på Torekov där Anna också presenterade sin tvillingbror.

Nyligen var Hugh och Anna även och tittade på ett hus i den exklusiva stadsdelen Kensington i London. Paret anlände i Grants lyxiga vrålåk, en mörk Ferrai och Anna stolyserade med sin runda gravidmage och skrattade glatt när paret lämnade visningen. Priset på 78 miljoner kronor för 308 kvadratmeter lär inte vara något hinder men kanske de kommer att tillbringa mer tid i Sverige.

Nu avslöjas också att Hugh och Anna har köpt en villa i Torkeov för 6 miljoner kronor. Hugh Grant äger fem sjättedelar av fastigheten och Anna resten, rapporterar Aftonbladet.

Visserligen syns Hugh även tillsammans med Liz Hurley, 50. Men det är med Anna han umgås.

Innan Hugh Grant fick sina barn var han tillsammans med Elizabeth Hurley, 50. Den relationen fick ett abrupt slut när det avslöjades att Hugh Grant hade köpt sex i Hollywood av transan Divine Brown 1995.

Och kanske är Hugh Grant redo att stadga sig och leva ett lite mer normalt familjeliv. Vänner till paret berättar att de hoppas på en flicka denna gång.
Hundratusentals svenskar blir av med kanal 5 och andra kanaler från discovery networks
2016-02-01
Mellan 800 000 och 900 000 svenska abonnenter har sedan 1 februari 2016 blivit av med kanaler som Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport.

Avtalet mellan norska Telenor, som äger distributörerna Bredbandsbolaget och Canal Digital, och Discovery Networks löpte ut vid midnatt utan att företagen kommit överens om ett nytt avtal.

Följande av Discovery Networks kanaler omfattas:

Kanal 5
Kanal 9
Kanal 11
Investigation Discovery
Discovery Channel
TLC
Animal Planet
Discovery Science
Discovery World
Discovery Showcase
Eurosport
Eurosport 2

Parterna skyller nedsläckningen på varandra.
Telenor säger sig inte längre ha Discoverys tillåtelse att sända kanalerna.
Enligt Discovery har Telenor valt att ta bort kanalerna från sina tv-paket.

Discovery anser sig inte ha fått en rättvis värdering av sina program och kanaler i nivå med den som andra distributörer har.

Telenor kan inte ge en exakt prognos på hur lång tid det kommer att ta innan kunderna kan se kanalerna igen.

Natten till 1 april 2015 slocknade Discovery Networks kanaler, bland andra Kanal 5 och Kanal 9, för Telias kunder. Konflikten varade i en vecka innan parterna kom överens.

Källa: http://
Minskat utrymme för digital-TV i marknätet från 2017
2014-03-28
Februari 2014 bestämde regeringen att från 2017 ska utrymmet för digital-tv i marknätet minskas, till förmån för mobilt bredband och mobiltelefoni.

Beslutet är dock inte populärt. Alliansregeringens fyra partiledare Fredrik Reinfeldt (M), Jan Björklund (FP, Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD) har mottagit ett skarpt formulerat brev från tv-vd:arna Eva Hamilton, SVT, Casten Almqvist, TV4, och Jonas Sjögren, SBS Discovery (kanal 5).

TV-cheferna menar att regeringsbeslutet helt ändrar förutsättningarna för deras verksamheter – och att regeringen inte förstått konsekvenserna av agerandet.

I brevet skriver de bland annat: "Vi är förbluffade över den brist på genomlysning av beslutet som förevarit och över den bristande kännedom som tycks råda om konsekvenserna för Sveriges mediebolag."

Enligt Hamilton, Almqvist och Sjögren kan beslutet få konsekvenser redan den första april i år – bland annat att kommersiella HD-kanaler kan försvinna. Dessutom kan en miljontals svenskar drabbas av förändringen framöver.

De som tittar via marknätet eller har en tv i fritidshuset som tar emot marksändningarna, förlorar möjligheten att ta emot kommersiell tv år 2017 om de inte skaffar sig en ny box eller tv".«« Föregående sida
[1] 2 3 4 5 6 .. (73)